Досвід роботи з носієм мови 🇬🇧

У 2019 році у мене була нагода познайомитись з представником Корпусу Миру Тоддом Райчелом Лімом. Це був чудовий досвід!

 



Він часто відвідував наші заняття та проводив уроки разом з нами. Було цікаво спостерігати за його методикою викладання. Також я брала участь у "Speaking Club", який був створений Тоддом і проводила чудовий час там. Він розповідав нам за їхні звичаї, свята та завжди створював цікаві завдання для нас.

 28 лютого 2020 року в нашому закладі відбувся Міжнародний конкурс креативного письма "Write On! Ukraine", на написання творчого есе англійською мовою. Тодд Райчел організував цей конкурс, а учні з задоволенням взяли участь у ньому.




Ми захотіли створити святкову атмосферу для нашого друга і організували виставу  та обід у стилі Дня подяки. Батьки разом з учнями приготували різні традиційні страви та пригостили усіх учнів та вчителів.Таку смачну індичку з журавлиним соусом, запеченим гарбузом та різну випічку ми ще не куштували.Це була чудова нагода для нас та учнів відтворити традиції США та зануритися у свято.








ПЕРЕВАГИ КУРСІВ З НОСІЄМ МОВИ

ВИВЧЕННЯ СУЧАСНОЇ МОВИ

Носій мови навчить вас тієї мови, якою насправді говорять на батьківщині. Це важливо для тих, хто планує подорожувати або переїхати за кордон. Заняття з носієм мови будуть своєрідним заглибленням, яке допоможе вам дізнатися більше про вимову, ідіоми, скорочення та інше.

 ПОДОЛАННЯ МОВНОГО БАР’ЄРУ

Якщо викладач який є носієм мови, не володіє вашою мовою, це може стати великим викликом і водночас перевагою. Тому що вам доведеться почати розмовляти з ним у будь-якому випадку. І це є challenge, оскільки спокуса висловитись рідною мовою зустрінеться з повним нерозумінням. Вам доведеться зробити все можливе і пригадати усю лексику, яку ви коли-небудь вивчали. У той самий момент, під час спілкування викладач може виправити вимову та допоможе правильно сформулювати думку або ж речення.

РОЗУМІННЯ МОВИ

Заняття з носієм мови допоможуть вам звикнути до невимушеного іноземного мовлення. Викладач може пояснити матеріал уроку простими словами, але варто знати, що спілкування з учнями не відрепетирувано і це означає те, що він може зненацька запитати вас щось або змусити вас слухати. Більше того, викладач може говорити з акцентом свого регіону: це допоможе вам зрозуміти не тільки стандартну мову, але й дізнатися більше про її різновиди

 ОЗНАЙОМЛЕННЯ З КУЛЬТУРОЮ

Іноземний викладач – представник культури, відмінної від тієї, в якій живемо ми. Вони можуть поділитися інформацією про традиції, свята, звички співвітчизників та свою думку щодо певних подій. Це розуміння іноземної культури, допоможе вам краще зрозуміти її мову та інші особливості.



Коментарі